Aanbod

Bereik je doelgroep en zet ze in beweging

Niets zet mensen zo in beweging als een goed verhaal.

Geloof je me niet? Laat me je overtuigen met één woord:

Jezus.

Zo.

Als je weet hoe je de kracht van verhalen kunt inzetten om mensen in beweging te krijgen, krijg je niet alleen meer omzet, maar ook meer trouwe klanten, meer sympathie, meer tractie, meer voldoening, meer impact. Alles wat je groene ondernemershartje begeert, zou ik zeggen.

Ik kan je helpen jouw verhaal te vinden en het een stem te geven.

Het lijkt een soort natuurwet: 20% van de maatregelen leveren 80% van het resultaat. Met de volgende stappen bouw je een groeimotor onder de kap van je bedrijf die, als je ‘m goed onderhoudt, 80% van je groei voor z’n rekening gaat nemen.

Het eerste is een automatisch systeem om bezoekers van je website om te zetten in leads en volgers. Een automatische emailserie is daarvoor de oplossing.

Het tweede is een blog om je kennis te verspreiden en je bezoekersaantal te vergroten zodat je meer inschrijvingen naar stap 1 leidt.

Het derde is dat je verhaal op je website en andere uitingen consistent en overtuigend is.

Als je die dingen op orde hebt, heb je de infrastructuur liggen voor duurzame, organische, structurele groei. Vul de leadmotor met content, en je trekt de mensen aan die passen bij jouw merk.

Meteen aan de slag?

EMAILMOTOR

Ik schrijf een 6-delige emailserie voor nieuwe inschrijvers die ze verleidt om jouw belangrijkste dienst te kopen.

v.a. €650,-

Meer info & emaildiensten
Kickstart je blog

BLOG KICKSTART

Een goed blog = kennis + purpose + strategie. Ik help je op weg naar een brutaal effectief blog dat de juiste leads aantrekt.

v.a €500,-

Meer info & blogdiensten

COPY CONSULTING

Ik kijk en denk mee over bijvoorbeeld je website of je email sequence.
Laagdrempelig advies voor een goeie prijs.

v.a. €95

Meer info & adviesdiensten

Tarieven

De prijzen hierboven zijn een voorbeeld. In principe maak ik altijd een offerte op maat, want copywriting is maatwerk. Als ik mee wil kunnen denken met jouw businessdoelen, en niet alleen maar ‘u vraagt, wij draaien’ tekstenboertje wil spelen, dan moet ik flexibel zijn in mijn prijzen.

Tegelijkertijd snap ik dat ‘maatwerk’ een beetje een eng woord kan zijn als je een beperkt budget hebt. Daarom spreek ik van tevoren altijd een vaste prijs af per project, en probeer ik hier een groffe indicatie te geven voor het soort werk.

Specifiekere indicaties vind je op mijn pagina’s over mijn diensten voor email, blog en advies. Als je meer vragen hebt, kun je me gewoon even bellen of mailen, dan komen we er altijd wel uit.

Schrijf me!

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Voor originele, frisse concepten moet je Laurens aan je brainstormtafel zetten. Uit een abstracte of algemene brief tovert hij zo tien geweldige en bovendien uitvoerbare ideeën. En als je die uitvoering vervolgens ook nog aan hem overlaat weet je helemaal dat het goed komt.

Leander Roet, VICE

Laurens ontwikkelde het concept en de tekst voor onze lanceringsvideo, en daar hebben we alleen maar positief commentaar op gekregen. Die video straalt precies uit wie we zijn en wat we doen, daar zijn we allemaal ontzettend blij mee. Je ziet er echt aan terug dat er veel liefde in is gestopt. Zeer geslaagd!

Ernst de Vink, Adecco / Spring Professional