Diensten

Tekst waar je kippenvel van krijgt. Of een lachstuip.

De stem van je merk. Dat is wat goeie tekst hoort te zijn. In alle uitingen die je vanuit je bedrijf of organisatie doet, zou je identiteit moeten doorklinken. Krachtig. Eerlijk. In your face.

Dat is volgens mij dan ook hoe je tussen de enorme veelheid aan merken toch nog op kunt vallen: door recht door zee te communiceren.

Geen gehaaide verkooptrucjes, geen schoenen tussen de deur, geen gelul – alleen maar eerlijke communicatie met je klanten. Met humor, met empathie, met een duidelijke visie.

Ik kan je helpen om je merk een stem te geven.

Hieronder zie je wat ik voor je kan doen. In overleg kunnen we ook van de kaart afwijken. Heb je steengoeie tekst nodig? Neem gerust even contact op, dan bespreken we samen of ik je kan helpen en wat het ongeveer gaat kosten.

Kickstart je blog

Kickstart je blog
Een blog geeft je een gezicht, autoriteit, en trouwe volgers. Maar hoe begin je er in godsnaam aan?

Branded journalism
Case studies. Interviews. Content waarmee je laat zien wie je bent en wat je kan.

Brutale Branding Brainstorm
Je weet wat je merk mooi maakt. Maar hoe breng je dat onder woorden? Ik help je!

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Voor originele, frisse concepten moet je Laurens aan je brainstormtafel zetten. Uit een abstracte of algemene brief tovert hij zo tien geweldige en bovendien uitvoerbare idee├źn. En als je die uitvoering vervolgens ook nog aan hem overlaat weet je helemaal dat het goed komt.

Leander Roet, VICE

Laurens ontwikkelde het concept en de tekst voor onze lanceringsvideo, en daar hebben we alleen maar positief commentaar op gekregen. Die video straalt precies uit wie we zijn en wat we doen, daar zijn we allemaal ontzettend blij mee. Je ziet er echt aan terug dat er veel liefde in is gestopt. Zeer geslaagd!

Ernst de Vink, Adecco / Spring Professional